G-8FRSQSJ462
top of page

GODTROGEN ELLER DUM


Godtrogen eller dum

Godtrogen eller dum kan man undra vilket som kommer närmast. Visst ska man vara snäll mot varandra och jag är en snäll person. Men hur godtrogen är lämpligt egentligen? Jag kan ibland vara väldigt godtrogen och tro på lögnerna och löften. Typ som att alla människor är snälla och hederliga. Men så är det ju inte och den enda som blir dragen framför näsan är jag. Även escorter har känslor så det är inte så kul att vara för godtrogen som så händer ibland.Jag känner mig lika dum varje gång när det är svårt att skilja på lögn och lögn. Ja svikare finns det många tyvärr.


GODTROGEN ELLER DUM SOM PERSON


Jag kan vara rätt bra annars på att skilja de olika lögnerna åt. Men ibland så är det som hjärnan har pausat aktiviteten och det är då som det brukar hända. Det sägs att man lär sig av sina misstag men inte detta för mig. Förmodligen är jag skapt så som person helt enkelt. Ingen är ju perfekt som tur är och jag lär knappast vara den enda godtrogna. Det är bara att slå på tvn om folk som blivit lovade en massa. Då så brukar det emellertid handla om att offret ska betala för att få förmögenheten.


MAN UNDRAR IBLAND


Jag får känslan att det förekommer en del i USA. Kärringar som skickar allt de har till ett spöke som inte finns. Fast de brukar vara övertygade att det faktiskt är allvar och snart kommer bröllopet. Bara en liten summa typ 50.000 till och naturligtvis får spöket som han( brukar vara en han) vill. Så dum eller godtrogen är inte jag i alla fall. När det handlar om pengar så drar jag öronen åt mig. Ingen bra situation när pengar är inblandade. Jag har mitt så jag klarar mig. Varken mer eller mindre.

109 visningar2 kommentarer

Liknande inlägg

2 comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Invitado
18 jul
Obtuvo 4 de 5 estrellas.

Bra att du tar upp detta ämne! De flesta människor är godtrogna och snälla. Somliga spenderar massor av deras pengar och tid på spel och internet, som postkodmiljonären eller uppringande samtal som är fake. Alla dejtingsidor där man inte fysisk träffar någon är lurendrejeri/ fake. Att luras för att tjäna pengar eller fördelar. Titta på hur vi fått så många miljadärerna.

Me gusta
Miembro desconocido
27 jul
Contestando a

Tack

Me gusta
bottom of page