G-8FRSQSJ462
top of page

GILLA SITT KÖN


Gilla sitt kön

Gilla sitt kön funderar jag på ibland hur många som gör det. Personligen så gillar jag inte min fitta alls. Jag gillar inga fittor för den delen. Så att vara bisexuell är definitivt inte min grej. Jag har märkt att killar är mer benägna att visa upp kuken och information om den. Typ hur stor eller hård. Det kan man se mycket i KIK appen vid kontakt. Men ärligt talat så blir jag inte särskilt imponerad av dessa kukbilder. Jag är mer intresserad av själva helheten på mannen.


GILLA SITT KÖN ÄR VÄL INTE FEL


Men det är väl inte fel att gilla sitt kön heller. Kvinnor friserar fittan på många olika sätt. Från helrakad till ansad. Eller lämnar bara en liten tofs typ. Även män har blivit mer fåfänga när allt hår omkring ska bort. Den berömda porrpungen med andra ord. Jag håller min ansad för det ser bättre ut. Man känner sig dessutom fräschare. Annars så har jag faktiskt aldrig gillat min fitta men är glad att det finns de som gör det.


MINDRE HÅR MED TIDEN


Utvecklingen med hårbeklädnad går i den riktningen att folk får mindre och mindre hår mellan benen. Tänk bara hur det var på exempelvis 70- talet. Där så var det minsann inte tal om att trimma och ansa. Fast jag måste medge att det inte såg särskilt snyggt ut med en stor och red uske till fitta. Samma med mannen. Kuken var omringad av en rejäl krans av hår. Men så var det ju på den tiden med feminismen och friheten typ. Jag undrar hur det var med hygienen också. Om man var lika mån om att lukta gott som idag. Bara för det inte ser fräscht ut så behöver det ju inte vara det.



143 visningar3 kommentarer

Liknande inlägg

3 comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
Miembro desconocido
04 sept

Hoppas du gillar ditt kön. Otroligt vackert och sexigt kön som man gärna vill smaka på igen


Me gusta
Miembro desconocido
05 sept
Contestando a

Tack!😘

Me gusta

Miembro desconocido
04 sept

Jag tycker i alla fall att din fitta är vacker och den smakar gott.

Vill snart smaka på den igen

Me gusta
bottom of page